AFAS Foundation 

Inspireert beter doen

 

Vanuit de AFAS Foundation willen we graag anderen helpen en dromen waarmaken. We geloven in projecten die veel impact hebben en anderen inspireren.
 

 

 

Het doel van de AFAS Foundation is inspireren om beter te doen. Dat betekent dat de projecten die we steunen een grote impact hebben, die vervolgens andere organisaties inspireren om ook mee te doen.
 

 

 

Jouw project aanmelden bij de AFAS Foundation Caribbean

Ga jij de wereld op de Caribbean een stukje mooier maken en wil je daarbij de hulp van de AFAS Foundation? Bekijk op deze pagina de instructies voor het aanmelden van jouw project. 

 

 

 

Maak kennis met onze collega's als projectleiders 

Onze AFAS-medewerkers zijn als projectleider betrokken bij het werk van de AFAS Foundation. Zij krijgen de mogelijkheid om zich, naast hun dagelijkse werkzaamheden, in te zetten voor de AFAS Foundation in het Caribisch gebied. 
 

Kaylie Mendonca Pereira

Trainee Consultancy

Rothmar Coenraad

Projectleider Aruba 


Werkbezoek Caribbean


Sinds 2017 is de AFAS Foundation actief op de Caribbean. In de afgelopen jaren zijn er op de eilanden meerdere projecten in samenwerking met verschillende stichtingen uitgevoerd. Vanuit de AFAS Foundation bestaat de wens om hier meer impact te maken en het vinden van betrouwbare, proactieve stichtingen en instellingen die écht duurzame impact kunnen maken is wenselijk.

Om enerzijds een beeld te krijgen bij de projecten die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd en anderzijds gesprekken te voeren over mogelijke nieuwe samenwerkingen hebben wij in 2022 Roos van der Spek en Madeleen van de Pol namens het bestuur van de AFAS Foundation mogen ontvangen in het Caribisch gebied. 

Wil je een beter beeld krijgen van het werkbezoek? Bekijk dan de after movie hieronder: 
 

 

 

 

Meer weten over de AFAS Foundation?