Contactgegevens en Route

AFAS Software heeft twee vestigingen in het Caribisch gebied. Je vindt ons op Curaçao en sinds 2014 ook op Aruba.

Adres Curaçao

Adres Aruba

Handelskade 24
Punda, Willemstad, Curaçao

Tel.: +5999 461 0089
E-mail: info@afas.com


Kamer van Koophandel: 101972
CRIB nummer: 102 185 396


RouteRumbastraat 27

Oranjestad, Aruba

Tel.: +297 583 8919

E-mail: info@afas.com


Kamer van Koophandel: 44303.0


Route

Parkeren AFAS Caribbean Curacao

Afspraak bij AFAS Caribbean op Curacao?

Parkeer je auto gratis op de parkeerplaats van Curacao Ports Authority aan Werf de Wilde z/n. Bij de ingang geef je aan dat je een afspraak bij AFAS hebt. De parkeerplaats ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het AFAS kantoor. 

Parkeerplaats Curacao Port Authority

Vanaf de ring vanuit richting Saliña: neem de afslag naar Punda vóór het oversteken van de Koningin Julianabrug. Sla rechtsaf bij de bioscoop The Movies. Vervolgens aan het einde van de straat sla je rechtsaf. Bij de T-kruising sla je eerst linksaf om direct rechtsaf te slaan. Volg de weg om vervolgens linksaf te slaan. Je bent er bijna. Aan het einde van de straat sla je linksaf en de ingang van Curacao Port Authority ligt enkele meters verderop aan de rechtskant.

Vanaf de ring vanuit richting Otrobanda: neem na het oversteken van de Koningin Julianabrug de afslag naar Punda. Sla rechtsaf bij de bioscoop The Movies. Vervolgens aan het einde van de straat sla je rechtsaf. Bij de T-kruising sla je eerst linksaf om direct rechtsaf te slaan. Volg de weg om vervolgens linksaf te slaan. Je bent er bijna. Aan het einde van de straat sla je linksaf en de ingang van Curacao Port Authority ligt enkele meters verderop aan de rechtskant.

Lopen naar het AFAS Caribbean kantoor

Loop de parkeerplaats uit en ga rechtsaf. Aan het einde van de straat zie je rechts een smalle brug waar je overheen kunt lopen. Doe dat. Vervolgens loop je rechts richting de Handelskade waar het AFAS kantoor te vinden is aan de linkerkant. Pak de lift, we zitten op de 3de verdieping.