AFAS Inspireert Beter Ondernemen

AFAS Software is een familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dit is AFAS

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De 4 kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden

AFAS Software  Caribbean

Sinds 1 januari 2009 heeft AFAS zich op Curaçao gevestigd om haar klanten in het Caribisch gebied rechtstreeks te kunnen bedienen. Vanaf 2014 heeft AFAS ook een vestiging op Aruba.

De ontwikkeling van de business software van AFAS vindt plaats in Nederland. Specifieke zaken voor het Caribisch gebied zijn in het product opgenomen. AFAS houdt continue de ontwikkelingen, betreffende wetgeving en andere specifieke zaken van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden (Bonaire, Sint Eustatius en Saba), in de gaten waardoor de software altijd actueel blijft.

Contact

Heb je vragen of wil je met ons kennismaken, neem dan contact met ons op. Dat kan met ons op Curaçao +5999 7889911 of op Aruba via +297 5838919. Of maak een belafspraak. Wij bellen je terug wanneer het jou schikt.