Successen van onze klanten

Ontdek de klantverhalen

AFAS-klanten vertellen hun verhaal 

Nieuwsgierig naar hoe bedrijven onze software gebruiken? Bekijk hieronder alle klantverhalen.

Zo krijg je antwoord op vragen als: wat zijn strategische uitdagingen, wat werkt er wel en wat werkt er niet? Hoe is het implementatietraject verlopen en wat zijn de toekomstdromen. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. En deze klanten vertellen je graag meer!

 

 

Horacio Oduber Hospital 


Jacco Vroegop, Voorzitter Raad van Bestuur van Horacio Oduber Hospital, deelt waarom ze AFAS hebben gekozen als hun softwareoplossing na een hackincident, en vertelt hoe AFAS heeft bijgedragen aan de verbeteringen in de samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Bekijk zijn volledige verhaal. 

 

 

Grant Thornton  

 

Jan Ludolf Heeres, Partner bij Grant Thornton in the Dutch Caribbean, vertelt waarom ze hebben gekozen voor AFAS als geïntegreerde ERP-oplossing. Het doel? Onderhoud vereenvoudigen voor het kantoor én de medewerkers. Voor een accountantskantoor is efficiënte verwerking van urenregistratie, declaraties en facturatie essentieel. Met de module projectadministratie genieten ze van meer flexibiliteit bij facturatie en een betere inzicht in financiële prestaties.

 

 

Maduro & Curiel's Bank 

 

Sinds 2018 automatiseert Maduro & Curiel's Bank haar HR-processen met de software van AFAS. Garrel Rosario, John Maduro en Solange Leito vertellen hoe deze overgang van papieren administratie naar digitaal heeft bijgedragen aan een efficiëntere HR-aanpak. Met één muisklik regelen ze nu eenvoudig taken zoals salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie.

 

 

Scholengemeenschap Bonaire  

 

Scholengemeenschap Bonaire heeft met veel succes haar HR- en financiële processen gedigitaliseerd met de software van AFAS. Dit heeft geleid tot minder fouten, veel efficiënter werken én geen correcties meer sinds de AFAS-implementatie.

 

 

Meer weten over AFAS Software?

Of bel ons direct op: 

Curacao: +599 9788 9911| Aruba: +297 583 8919