AFAS Online 

 voor een vast bedrag per maand 

Online

Voor het gebruik van onze software betaal je een vast bedrag per medewerker per maand. U kunt 24/7 online gebruik maken van het pakket, zonder verdere investeringen in software of hardware

In de Cloud

AFAS Online klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Investeringen in dure servers behoren tot het verleden.


Veiligheid = topprioriteit

AFAS Online maakt gebruik van toonaangevende apparatuur, software en diensten om online samenwerken veilig te houden. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.
Stabiel en betrouwbaar!

"AFAS Online maakt al jaren een enorme groei door.
Meer dan 75% van onze 10.000 klanten werkt inmiddels online. 

Met AFAS Online hebt je als klant optimale stabiliteit en betrouwbaarheid zodat je zorgeloos kunt werken waar en wanneer je dat wilt!"

Pim Steinmeijer, directeur
AFAS SoftwareMeer weten over onze software?

Systeembeheer en backups

Je wordt compleet ontzorgd


De beveiliging van jouw gegevens  is voor ons een absolute prioriteit. Beveiliging is van toepassing op zowel het datacentrum, de dataverbinding als gegevensbeheer.

Updates doet AFAS

Geen omkijken naar


Cao updates, nieuwe versies, of wettelijke wijzigingen, jouw systeembeheerder hoeft ze niet meer in het weekend te installeren. Onder het applicatiebeheer van AFAS Online vallen alle updates deze worden netjes en tijdig geïnstalleerd. 

Bekijk hieronder de voordelen van Online!