AFAS Opleidingen

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen we diverse opleidingen. Kunnen we jou ook inspireren om het maximale uit AFAS te halen?

Opleidingen voor iedere rol in de organisatie


Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Klanten die een opleiding volgen bij AFAS hebben gemiddeld tot 70% minder ondersteuning nodig. Door zelf de kennis in huis te halen, investeer je in je eigen medewerkers om zo nog slimmer en efficiënter te kunnen werken.

AFAS heeft een uitgebreid opleidingsaanbod op verschillende niveaus en voor de verschillende rollen in de organisatie. Zo kan iedere medewerker leren om alles uit de software te halen.

Klant van AFAS? Bekijk het volledige opleidingsaanbod.

 

Cursussen


Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe - en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken

Bekijk cursusaanbod

Company opleidingen


Behoefte aan een reguliere opleiding die je met je naaste collega's kunt volgen? Plan een company opleiding! De docent is dan exclusief voor jouw club beschikbaar.

Bekijk opleidingen

Specialisatiecursus


Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software van AFAS. Voorkennis is wel vereist: deze cursussen zijn voor gevorderden.

Bekijk cursusaanbod

Zelfstudies


Zelf aan de slag met studiemateriaal wanneer het jou uitkomt? Met uitleg, video's en opdrachten ga je een productonderdeel je eigen maken.

Bekijk opleidingen

 

Opleidingsplan op maat?

Speciaal voor onze AFAS-klanten
 

Succesbeheer Traineeship

De beheerder heeft een belangrijke rol in het succesvol inzetten van de software. Speciaal voor de beheerder hebben we daarom het Succesbeheer Traineeship ontwikkeld. 

 

Volg je opleiding online of op kantoor 

Veel van onze opleidingen zijn online te volgen. Maar je bent ook welkom bij ons op kantoor op Aruba of Curaçao. Hier hebben we meerdere gloednieuwe opleidingslokalen gecreëerd om jou een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden.
 

 

Ontdek alle voordelen van AFAS