Automatiseer je HR-processen met de HRM software van AFAS


Met de software van AFAS regel je zaken als salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met één muisklik. Stroomlijn alle HR-processen en minimaliseer de administratie ervan. Blije medewerkers, blije organisatie!

 

 

Tijd en energie voor wat belangrijk is 

 

De rol van de HR-afdeling verandert. De administratieve werkzaamheden als verlofregistratie, declaraties en ziekmeldingen maken plaats voor thema's als performance management en strategische personeelsplanning. Strategisch personeelsadvies is wat de organisatie van jou vraagt. Wel zo fijn als je geholpen wordt door HRM software om je daar volledig op te kunnen richten, toch?

Met de HRM software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties, en maak jij duurzame inzetbaarheid mogelijk dankzij de tientallen HR-dashboards die jou het inzicht geven die jij elke dag nodig hebt.

Employee Self Service

Medewerkers betrekken bij HR-processen

 

Met de HRM software van AFAS raadplegen en wijzigen jouw collega's makkelijk hun HR-gegevens. Denk hierbij aan het aanvragen van verlof of het indienen van een declaratie. Dit noemen wij Employee Self Service (ESS).

ESS is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24/7 voor iedereen digitaal beschikbaar. Zowel via de computer als een app. Dat scheelt jou tijd en voorkomt fouten in de administratie.

Manager Self Service

HR-taken voor het middenmanagement

 

De HRM software biedt ook Manager Self Service (MSS). Zo betrek je het middenmanagement meer bij HR-taken. Denk hierbij aan het accorderen van declaraties en het beoordelen van medewerkers. Hier hoef jij als HR-afdeling niet tussen te zitten.

Het automatiseren van HR-processen en de verantwoordelijkheid voor HR taken bij de juiste mensen neerleggen maakt dat er weer ruimte is voor visie, advies en beleid!

Integratie met payroll

Met AFAS integreer je de salarisadministratie makkelijk met HRM. Gegevens staan op één centrale plek, zodat je processen elkaar nog efficiënter opvolgen. Het systeem automatiseert, jij controleert.

En je medewerkers? Die voeren zelf hun administratieve taken uit met ESS en MSS. Jij overziet het totaalplaatje. Zo blijft er tijd over!

Jouw voordelen met AFAS:

 •  Altijd een bijgewerkte cao
 •  Altijd actueel met de wet- en regelgeving
 •  Automatische controles

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

HR-zaken via de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon.

Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Ook stuur je via de app eenvoudig declaraties in, meld je je ziek (of beter!), boek je verlof en registreer je gewerkte uren. In andere woorden, je regelt al je HR-zaken via de app.

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de software van AFAS. Doordat jouw collega zelf zijn of haar HR-zaken regelt, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteert de HR-afdeling van een goede vastlegging.

 

 

Werving & Selectie

Je eigen 'Werken bij' site met Sollicitant Self Service

Het gehele werving en selectieproces, van het ontstaan van de vacature tot en met de indiensttreding van de meest geschikte kandidaat kan volledig in Profit worden geborgd. Door de volledige integratie tussen OutSite (website) en InSite (intranet) ben je in staat het administratieve proces, van sollicitatie tot aanname, via workflows te kunnen sturen. Daarnaast kan er solide managementinformatie worden geraadpleegd om zo het recruitmentproces goed te kunnen monitoren.

Alle informatie en communicatie rondom de sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportal. Zo bouw je, in jouw huisstijl, je eigen 'Werken bij' website die volledig geïntegreerd is met je backoffice.


Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

Talentmanagement

 

Als organisatie heb je behoefte aan inzicht in je medewerkersbestand en de daarbij behorende competenties. Daarmee maak je het beleid voor de toekomst door talent te binden, boeien en behouden. Onze software stelt jou in staat om talentmanagement in de praktijk te brengen. De uitgebreide dashboards en analysemogelijkheden in de HRM software zorgen ervoor dat je altijd actueel inzicht hebt.

HR-Analytics

 

Weet je precies hoe jouw organisatie ervoor staat? Hoe actueel is jouw vlootschouw? Met onze dynamische HRM-  en Payroll-dashboards, gebaseerd op de nieuwste Business Intelligence software, beschik je over alle informatie die je nodig hebt om jouw HR-beleid naar een volgend strategisch niveau te brengen. Of het nu gaat om competentiemanagement, performance management of interne mobiliteit.

Managementinformatie op maat

 

 

Met de BI dashboards krijg jij alle belangrijke data uit de HRM software van AFAS op een overzichtelijke manier getoond. Of je nu inzicht wilt hebben in vlootschouw, succession planning, verlof, verzuim of ontwikkeling van loonschalen: alle informatie is te raadplegen. Hierdoor heb jij de onderbouwing voor strategische keuzes beschikbaar. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van de HRM software. Geen meerkosten dus!

Een greep uit de beschikbare dashboards in de HR software

 •  Afspiegelingsbeginsel
 •  Bezetting
 •  Formatiebeheer
 •  Loonbeslagen en leningen
 •  Loonkosten
 •  Loonmutaties
 •  Loonschalen
 •  Payroll regelingen
 •  Succession planning
 •  Verzuim
 •  Verlof
 •  Vlootschouw
 •  Wagenpark
 •  Werving en selectie
 •  Wet Werk en Zekerheid

Meer weten over de HR software?

We komen graag met je in contact!

Of bel ons Curaçao: +599 9788 9911  | Aruba: +297 583 8919