Successen van onze klanten

Ontdek de klantverhalen

AFAS-klanten vertellen hun verhaal 

Nieuwsgierig naar hoe bedrijven onze software gebruiken? Bekijk hieronder alle klantverhalen.

Zo krijg je antwoord op vragen als: wat zijn strategische uitdagingen, wat werkt er wel en wat werkt er niet? Hoe is het implementatietraject verlopen en wat zijn de toekomstdromen. Onze software wordt binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. En deze klanten vertellen je graag meer!

 

 

Horacio Oduber Hospital 


Jacco Vroegop, Voorzitter Raad van Bestuur van Horacio Oduber Hospital, deelt waarom ze AFAS hebben gekozen als hun softwareoplossing na een hackincident, en vertelt hoe AFAS heeft bijgedragen aan de verbeteringen in de samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Bekijk zijn volledige verhaal. 

 

 

Grant Thornton  

 

Jan Ludolf Heeres, Partner bij Grant Thornton in the Dutch Caribbean, vertelt waarom ze hebben gekozen voor AFAS als geïntegreerde ERP-oplossing. Het doel? Onderhoud vereenvoudigen voor het kantoor én de medewerkers. Voor een accountantskantoor is efficiënte verwerking van urenregistratie, declaraties en facturatie essentieel. Met de module projectadministratie genieten ze van meer flexibiliteit bij facturatie en een betere inzicht in financiële prestaties.

 

 

Meer weten over AFAS Software?

Of bel ons direct op: 

Curacao: +599 9788 9911| Aruba: +297 583 8919