MVO 

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 

AFAS Foundation


AFAS Software heeft haar eigen foundation. De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor projecten over de hele wereld, binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en de maatschappij. Vanuit de AFAS Foundation willen we graag anderen helpen en dromen waarmaken. We geloven in projecten die veel impact hebben en anderen inspireren. Ook vanuit Curaçao mogen we diverse projecten ondersteunen.


Benieuwd of uw project ook in aanmerking komt?
Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij veel bedrijven op de agenda staat. Hoe kan een onderneming een bijdrage leveren aan de maatschappij waarin wij samenleven en werken? En hoe kan door een goede visie en een helder beleid aan duurzaamheid worden gewerkt?

Verantwoord verder

AFAS wil een bijdrage leveren aan verantwoord en duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Daarom is een beleidsvisie met als titel 'Verantwoord verder' geschreven. Het geformuleerde beleid voegt aan AFAS een dimensie toe die duurzaamheid, kwaliteit, respect, openheid en eenvoud uitstraalt. Wij gaan niet voor dure woorden maar voor praktisch en simpel. We gaan 'echt' verantwoord verder! 


MVO toegepast


MVO is een mooi onderwerp om over te praten maar veel mooier om samen aan te werken.
AFAS geeft op vier onderdelen invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Direct meer weten? Bel ons!

Curacao: +5999 461 0089 | Aruba: +297 583 8919