Documentmanagement 

  Digitaal en op maat communiceren 

Digitalisering


Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in de organisatie. 

Documenten goedkeuren


Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten goedkeuren.

Archief


Je hebt de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn.


Meer weten over documentmanagement?


Documentmanagement

Digitaal en op maat communicerenInformatie die voor meerdere medewerkers in de organisatie bestemd is, vraagt om een goede en effectieve verspreiding. Met Documentmanagement informeer je de medewerkers volledig digitaal.

Of het nu gaat om een personeelshandboek, overlegverslag, presentatie of memo, je kunt per document aangegeven voor welke personen of afdelingen deze informatie relevant is. Zo zorg je voor interne communicatie op maat! De belangrijkste onderdelen


De ervaringen uit de praktijk lezen?

Digitalisering


Communicatie en informatie geborgd

Met Documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in jouw organisatie. Daarmee borg je direct al deze informatie, zonder dat er stapels papier en overvolle mailboxen aan te pas komen. Met een simpele handeling haal je de documenten, berichten en andere informatie naar voren die je op dat moment nodig hebt.

Daarnaast informeer je medewerkers gedoseerd; zij krijgen alleen de informatie die voor hen relevant is om te zien. Deze gerichte informatie geeft de medewerkers de kennis om slagvaardig en klantgericht aan het werk te gaan.

Documentencockpit


Inzicht in afhandeling van documenten

Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten akkoorden. Je kunt medewerkers bijvoorbeeld verplichten een bericht te bevestigen of digitaal te ondertekenen zoals een medewerkershandboek, pensioenvoorwaarden of een wijziging in een klantproces.

Archiveren

Altijd relevante communicatie bij de hand


Documentmanagement beschikt standaard over een archieffunctie. Je hebt de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn. Je kunt elk document snel weer terugvinden. Als je een nieuwe versie van een document instuurt, kun je ervoor kiezen dat medewerkers altijd de nieuwste versie zien.

Als de medewerkers willen weten wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de oude versie (bijvoorbeeld in het geval van het personeelshandboek), dan is de oude versie ook altijd nog beschikbaar. Een nieuwe medewerker krijgt gelijk belangrijke documenten in beeld, zoals het jaarverslag of de notulen van de OR. Deze hoeven niet meer handmatig aan nieuwe medewerkers verstuurd te worden.

Meer weten over documentmanagement?

Maak vrijblijvend een afspraakDirect meer weten? Bel ons!

Curacao: +5999 461 0089 | Aruba: +297 583 8919