Financieel 

  Boekhouden met het licht uit! 

Stuur op uitzonderingen


Facturen worden automatisch afgeletterd, bij crediteuren en debiteuren. Door de verregaande automatisering van het proces stuur je op de uitzonderingen! 

Rapportage op maat

Met 450 standaard meegeleverde managementrapportages houd je continu de financiële vinger aan de pols. Je weet op elk moment hoe jouw organisatie ervoor staat.

De bankkoppeling, altijd bij!


Dankzij de bankkoppelingen met meerdere (groot)banken zijn internetbankieren en boekhouden op elkaar afgestemd en geautomatiseerd. Altijd bij zijn, een verademing!  


Meer weten over financiële software voor jouw afdeling?


Boekhouden met het licht uit

Optimale automatisering van het financiële procesTransparantie en beschikbaarheid van informatie worden steeds belangrijker voor jouw organisatie. Automatiseer de processen en realiseer optimaal inzicht met onze financiële software. In plaats van alle financiële gegevens handmatig uit de organisatie te halen, worden deze automatisch door de software verwerkt.

Je houdt meer tijd over voor echt belangrijke zaken, zoals het informeren van andere afdelingen en collega's op basis van actuele informatie. Jouw afdeling en organisatie worden naar een hoger plan getild, door op een ander niveau met de administratie om te gaan.


De belangrijkste onderdelen


Meerdere administraties

Je kunt meerdere administraties in één omgeving beheren. Je hoeft zaken maar één keer in te richten en vast te leggen, terwijl je er in alle administraties gebruik van kan maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om deze administraties met een druk op de knop te consolideren.    

Bankkoppelingen

Dankzij de bankkoppelingen hoef je zelf niet meer na te denken over het inlezen van de bankbestanden. Jouw boekhouding is altijd bij! Geautomatiseerd betalingsverkeer zorgt voor controle over de financiële administratie en bespaart je veel tijd.

Managementrapportage

Weet je precies hoe de organisatie ervoor staat? Met de analyses en rapportages in de financiële software heb je op elk moment van de dag, met een druk op de knop, inzicht in belangrijke ken- en stuurgetallen van jouw afdeling en organisatie. 

Templates

Met standaard templates kun je direct aan de slag! Financiële processen zijn vaak vergelijkbaar bij andere organisaties. Deze hebben we gevangen in een hoogwaardige standaard. Zo krijg je een vliegende start.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Budget op peil


Altijd controle over jouw budget

Sturen op budgetten is een belangrijk financieel aspect van jouw organisatie of afdeling. Alleen met een geïntegreerd budget heb je inzicht en controle op de verwachtingen en de realisatie. Met onze financiële software kun je eenvoudig een budget maken op basis van de gegevens uit de database. Je hebt dagelijks inzicht in het budget en kunt vergelijken op realisatie, index of een ander tijdvak. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je tijdig bijsturen als dat nodig is. 

Je kunt budgetten periodiek vaststellen en signalen instellen als je deze overschrijdt of als kosten hoger uitvallen dan gepland. Op deze manier heb je altijd inzicht in en controle over jouw afdelings- of bedrijfsbudgetten.

Vaste activa


Automatische afschrijvingen

Het kantoorpand, de inventaris, servers en laptops. Ze horen allemaal bij de vaste activa. Voer jij ze nog op in een spreadsheet? Dat betekent veel handmatige journaalposten voor de afschrijvingen. De controle en fouten leveren veel werk op. In Financieel stel je bij de aankoop van vaste activa gelijk de afschrijvingen in met de verwachte levensduur en eventuele restwaarde. Zo hoef je niet maandelijks alle afschrijvingen handmatig te verwerken, maar gebeurt dit automatisch.

Je kunt kiezen voor een fiscaal of commerciële afschrijvingstermijn. Het is zelfs mogelijk een vaste journaalpost te verwerken in de kolommenbalans. De standaard meegeleverde rapporten geven je inzicht.

Boeken en journaalposten


Controleren is zo gemakkelijk

Met de financiële software heb je volledige controle over de journaalposten. Vanaf elk niveau kun je inzoomen naar het niveau van een financiële mutatie en kun je desgewenst direct wijzigingen of correcties aanbrengen.

Dit kan vanaf een kolommenbalans, een proef-/saldibalans, een exploitatie-,
een dagboek- of een grootboekrekening. Als je alle journaalposten hebt doorgevoerd,
maar toch nog een fout ontdekt, hoef je geen tegenboekingen te maken om het verschil weg te werken. Je corrigeert simpelweg de fout bij de bron van de financiële mutatie. Uiteraard is dit volledig te autoriseren. Veilig en beheersbaar.

Jouw voordelen

  • Meer visie, advies en beleid
  • Actuele managementinformatie
  • Minder registeren, meer regisseren
  • Met de bankkoppeling altijd bij!

Bekijk de video

ERP-software, wat levert het je op?
Meer weten over de financiële software?

Maak vrijblijvend een afspraakDirect meer weten? Bel ons!

Curacao: +5999 461 0089 | Aruba: +297 583 8919