Intern & extern verbinden met
InSite & OutSite

Bouw je eigen medewerkersportaal, klantportaal, werken-bij- site of bedrijfswebsite met InSite & OutSite. Dankzij de directe integratie met de ERP en HR-software van AFAS verbind je de interne en externe processen.

 

 

 


Flexibel te beheren dankzij het contentmanagement systeem,

Bijzonder effectief door de directe integratie met je backoffice


Uniek aan InSite & OutSite is dat je gegevens uit je 'backoffice' ophaalt en in een veilige omgeving aanbiedt aan je medewerkers, maar ook aan de buitenwereld. Past een medewerker, een klant of een sollicitant iets aan via InSite of OutSite? Dan is deze bewerking direct in de backoffice verwerkt. En dankzij het content management systeem (CMS) achter InSite & Outsite bouw en onderhoud je eenvoudig zelf je eigen website.

 

Interne processen verbinden

 •  De basis voor al je processen
 •  Intranet voor je medewerkers
 •  Medewerker Self Service
 •  Nieuwsberichten
 •  Via web of de AFAS Pocket app
 •  Workflowgestuurd werken

 

 

Externe processen verbinden

 •  Accountancyportaal
 •  Bedrijfswebsite
 •  Bestelportaal
 •  Cursusportaal
 •  Klantportaal
 •  Vrijwilligersportaal
 •  Werken-bij site

Ontdek de mogelijkheden van

InSite & OutSite 

Communiceer digitaal met je klant, relatie of sollicitant

 

In je eigen huisstijl

Wij maken de techniek, jij bepaalt het uiterlijk


Je maakt InSite en OutSite eenvoudig volledig in je eigen huisstijl. En wij zorgen ervoor dat je site veilig en altijd beschikbaar is.

Koppel je favoriete tools

Dankzij de integratie met Google Tag Manager


Dankzij de integratie met Google Tag Manager voeg je de voor jou belangrijke tools toe aan je InSite of OutSite. 


InSite & HRM
Medewerkers & managers regelen heel veel zelf
 

Met AFAS HRM automatiseer je de administratieve HR-werkzaamheden en betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties. Ook krijg je een totaalbeeld van jouw organisatie dankzij de HR-dashboards.

Employee Self Service & Management Self Service is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24/7 voor iedereen digitaal beschikbaar. Zowel via InSite als de AFAS Pocket app. Dit scheelt veel tijd en voorkomt fouten in de administratie.

InSite als intranet, gewoon onderdeel van de software

In veel organisaties worden meerdere applicaties gebruikt, bijvoorbeeld één voor HR, één voor Finance, één voor de website nog een los intranet-systeem. Dit alles moet gekoppeld en onderhouden worden. Hoe fijn is het om aan het begin van de werkdag 1 programma te openen en van daaruit de hele dag te kunnen werken?

 

 

 

InSite & bedrijfsprocessen

Workflows stroomlijnen je salaris-, project- en financiële administratie


Veel administratieve bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties tot het uitbetalen van je medewerkers en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Daarom hebben we één compleet ERP-systeem ontwikkeld waarin al deze activiteiten samenkomen en samenwerken. Het resultaat? Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging, werkt superefficiënt en kan je zorgeloos richten op je kerntaken!

Deze bedrijfsprocessen bied je aan via InSite:

 •  CRM
 •  Financieel
 •  HRM & Payroll
 •  Ordermanagement
 •  Projecten & uren
   

 

Meer weten over contentmangement?

 


De vele mogelijkheden van OutSite

Communiceer digitaal met je klant, relatie of sollicitant

 


Bouw een 'Werken-bij' site

Beperk de administratie met Sollicitant Self Service


Het gehele werving & selectieproces, van het plaatsen van de vacature tot en met de indiensttreding van de meest geschikte kandidaat wordt volledig in AFAS gedaan. Door de volledige integratie tussen OutSite (je werken-bij site) en InSite (intranet) ben je in staat het volledige administratieve proces, van sollicitatie tot aanname, via workflows af te handelen. Daarnaast kan er solide managementinformatie worden geraadpleegd om zo het recruitmentproces goed te kunnen monitoren.

Alle informatie en communicatie rondom de sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportal. Zo bouw je, in jouw huisstijl, je eigen 'Werken bij' website die volledig geïntegreerd is met je backoffice.

 

 


Klanten, vrijwilligers en relaties

Bouw je eigen portaal en blijf in contact

 

Via de portal bied je externe relaties portal dat altijd beschikbaar is. Ze krijgen inzicht in alle facturen en openstaande orders of sturen hun incidenten / tickets in. Zo maak je jouw dienstverlening transparant en verbeter je de communicatie met al je relaties.

De accountancy portal

Via de accountancy portal werk je als accountant samen met de klant, de medewerker van jouw klant en jouw collega's.

 

 

 

 

Bestellingen via het bestelportaal

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen


De administratie mag niet teveel tijd kosten en mag zeker geen belemmering zijn voor je klant. Daarom ontwikkelden we het bestelportaal: laat jouw klant online bestellen en dan volgt de administratie automatisch in het geïntegreerde ERP-systeem van AFAS.

 


Cursussen aanbieden via OutSite

Inclusief integratie met de boekhouding

 

Cursusmanagement is het proces van inschrijving tot facturatie van cursussen optimaal ingericht. Je bent verzekerd van een snelle, geïntegreerde én trefzekere afhandeling van alle inschrijvingen van relaties die bij jou een cursus of seminar volgen.

 

 


Direct meer weten? Bel ons!

Curacao: +599 9788 9911 | Aruba: +297 583 8919