Van bestelling tot levering: de administratie vereenvoudig je met ordermanagement in AFAS Software

Automatiseer de productie- en handelsprocessen met ordermanagement in de software van AFAS! Met als ultieme doel: meer orders, minder werk.

 

 

 

 

Laat automatisering voor je werken

Minder administratie, minder fouten, sneller werken
 

Met de logistieke ERP-software van AFAS krijg je weer grip op je handels- en productieprocessen. Het volledige proces van bestelling tot levering is geïntegreerd onze ERP-software. Zo heb je een actueel beeld van je voorraad en weet je altijd wat je marge is. En dit allemaal vanuit één online systeem.

Met een geïntegreerd orderproces zorg je voor minder fouten en meer snelheid. Dat betekent uiteindelijk een hogere marge. Zo veel mogelijk automatiseren van je processen resulteert in meer efficiency, snellere doorlooptijden en dus een kostenbesparing.

Voorraad, inkoop, verkoop, orderbeheer, boekhouding, CRM en HRM zijn allemaal geïntegreerd in één ERP-systeem. Zo heb je alle informatie op één centrale plek en altijd realtime inzicht.

 

Jouw organisatie beter laten ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Efficiënte inkoop en verkoop


Een succesvolle verkoop begint bij je eigen inkoop. Het is vanzelfsprekend dat zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen voor een zo hoog mogelijke marge.
Met logistieke bedrijfssoftware heb je steeds inzicht in prijzen, kortingen, marges en actuele voorraad. Of met andere woorden: al je essentiële KPI's

Alles wat je nodig hebt

 •  Offerte
 •  Contract
 •  Order & factuur
 •  Ontvangst
 •  Forecast
 •  Pakbon

Je voorraad en magazijn


Met een logistiek ERP-systeem heb je nooit meer te weinig voorraad. Bovendien heb je altijd inzicht in het juiste bestelmoment, de juiste bestelhoeveelheid, de minimale voorraad, de levertijd en de inkoopprijs. Hoe beter je al die processen inricht, hoe meer rendement het oplevert. Zo verkoop je nooit meer 'nee' aan je klanten.

Alles wat je nodig hebt

 •  Voorraadbeheer
 •  Voorraadaanvulling
 •  Serienummers
 •  Partijnummers
 •  Magazijnlocaties
 •  Magazijnverplaatsing


Van budget tot betaling

Krijg er meer controle over dankzij logistieke software

Voldoen aan de vraag van de klant én grip op je processen? Het gehele orderproces wil je managen, van budget tot betaling en daarbij inzicht houden van begin tot eind. Ordermanagement vangt het proces voor je op en laat  je op elk moment zien hoe je organisatie ervoor staat.
 

 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

 

 

Klantportal: contact met je klanten 


Klanten en prospects zijn belangrijk voor de continuïteit van jouw organisatie. Daarom is het belangrijk klanten zoveel mogelijk te betrekken. Ze kunnen in de klantportal hun eigen gegevens onderhouden. Daarbij bepaal je zelf welke gegevens jouw klanten zien en welke ze kunnen wijzigen. 
Daarnaast is de klantportal optimaal in te zetten om informatie te delen met jouw klanten. Zo kan je facturen inzien en offertes accorderen, maar ook een installateur of een cursus aanvragen. Leg die informatie vast in de klantportal en alle klanten kunnen dit doen.

 

 

Bestelportal: betrek de leveranciers 


Met ordermanagement heb je de mogelijkheid om inkoopoffertes naar leveranciers te sturen. Bovendien kan je via de online portal met jouw leveranciers communiceren via workflows en kunnen zij direct online een gepaste offerte aanbieden. Op die manier ben je altijd in staat om aan te kopen tegen de beste prijzen en leveringsvoorwaarden. 
Door inkoopoffertes bij meerdere leveranciers aan te vragen, kan je eenvoudig verschillende opties per offerte vergelijken. Zo heb je steeds een actueel beeld van de beste inkoopopties.

 

 

Koppelmogelijkheden

Koppel met je webshop, scanoplossing of productconfiguratie

Enerzijds heb je een standaard integratie met onder andere HRM en financieel. Anderzijds kun je de software ook koppelen met bijvoorbeeld webshops, scanoplossingen en productconfiguratie. Voor het koppelen van je favoriete software met AFAS maken we gebruik van partners. Benieuwd welke software je kunt koppelen?

 

 

 

Krijg meer inzicht met de interactieve dashboards van AFAS

Weet hoe jouw bedrijf er vandaag voor staat!

 

Onze BI dashboards tonen alle belangrijke data uit de software op een overzichtelijke manier. Het maakt data begrijpelijk. Door informatie inzichtelijk te maken, kan je beter sturen op het resultaat. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.
 


Direct meer weten? Bel ons!

Curacao: +599 9788 9911 | Aruba: +297 583 8919