Efficiënter verlonen met de Payroll software van AFAS

Altijd een bijgewerkte cao, actueel met de wet- en regelgeving, automatische controles en inzicht met interactieve dashboards. Met onze software betaal jij keurig op tijd een juist berekend loon uit!

 

1.7 miljoen digitale stroken

 

Maandelijks worden meer dan
1.7 miljoen Nederlanders met één druk op de knop door onze klanten verloond. De digitale loonstrook wordt klaargezet.

Cao's met pensioenen

 

Cao-regelingen worden meegeleverd, zo bespaart je tijd en vermindert de kans op fouten in de salarisverwerking.
Het gemak van standaard cao's.

Efficiënter verlonen

 

Met terugwerkende kracht-
berekeningen (twk), checklists, managementrapportages en digitale
aangiftes werk je efficiënter dan ooit.
 

 

Meer weten over onze software voor jouw salarisadministratie?

 

Payroll en HRM software in één

Dubbel werk en fouten voorkomen!

 

Ben je op zoek naar software om de salarisadministratie te automatiseren?

Met de payroll software van AFAS kun je snel aan de slag en bespaart je veel tijd en geld. Maandelijks worden meer dan 1.7 miljoen Nederlanders met één druk op de knop door onze klanten verloond. Door volledige integratie met HRM hoef je alleen de uitzonderingen te registeren. Daarna bereken je met één druk op de knop alle salarissen. De salarisadministratie wordt daarmee een logisch gevolg van de HR-administratie.

Dit is mogelijk omdat wij ruim 175 cao's standaard met de software meeleveren.

Ook de digitale aanlevering bij verschillende overheidsinstanties is volledig geautomatiseerd. Vanuit de module Projecten kunnen projectmedewerkers hun uren boeken, deze worden automatisch berekend. Zo kunnen de financiële gevolgen van salarisbetaling ook direct verwerkt worden. Uren en declaraties dienen medewerkers zelf in met de AFAS Pocket app. 

Jij voert de regie!

 

De belangrijkste onderdelen

 

Digitale loonstrook

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ontlast je ook het milieu. Via employee self service ontvangen medewerkers hun eigen loonstrook. Naast de standaard loonstrook kun je nu ook de Salariswijzer verstrekken voor uniek inzicht.

Rijke cao-ondersteuning

In een AFAS-cao zijn alle wettelijke en cao voorgeschreven regelingen uit jouw bedrijfstak in looncomponenten uitgewerkt. Je hoeft cao-regelingen nooit meer handmatig in te voeren.

Altijd grip op de situatie!

Jouw medewerkers willen vanzelfsprekend graag hun salaris op tijd en correct ontvangen. De salarissoftware heeft efficiënte controle-mogelijkheden waarmee je gemakkelijk de salarisverwerking kunt controleren.

Salarisadministratie en HRM

De payroll software maakt salarisverwerken eenvoudig. Door de volledige integratie met HRM en e-HRM hoef je niets meer handmatig vast te leggen en berekent de software met één druk op de knop alle salarissen.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Controlemogelijkheden

 

Altijd grip op de situatie!

Onze payroll software heeft efficiënte controlemogelijkheden. Met de pro-formaberekening kun je direct de loonstrook van een medewerker inzien. Je hebt in één oogopslag inzicht in de loonkosten met behulp van een kosten- en journaalpostanalyse. Automatische signalen attenderen je op ontbrekende gegevens en afwijkingen. Je voorkomt cruciale fouten en bent altijd verzekerd van een correcte salarisverwerking!

Met het standenregister kun je de loonberekeningen van twee periodes vergelijken. Je ziet direct de verschillen tussen bijvoorbeeld de huidige periode en dezelfde periode van een jaar geleden. Dat kan natuurlijk ook over jaren heen met het jaarstandenregister.

Manager Self Service


HRM beleggen in de lijn

Naast de standaard digitale loonstrook die we al jaren kennen, kunt je nu ook de Salariswijzer verstrekken. De Salariswijzer voldoet aan alle wettelijke eisen van een loonstrook, maar toont de salarisgegevens op een
compleet nieuwe wijze. De Salariswijzer is een salarisoverzicht met daarop alleen de belangrijkste onderdelen die met duidelijke iconen en benamingen worden aangeduid.  

Door de loonstroken digitaal te verstrekken bespaar je tijd en geld. Daarnaast kun je de loonstrook opslaan in het digitale dossier van de medewerker zodat de medewerkers via employee self service altijd hun eigen loonstroken kunnen inzien.

Managementrapportage

Actueel en betrouwbaar inzicht!

Een goed beleid begint bij betrouwbare informatie. Je beschikt over verschillende managementrapportages. Deze geven het inzicht in de actuele stand van zaken waardoor je altijd over de juiste gegevens beschikt om doordachte beslissingen te nemen.
In de cockpits staan belangrijke ken- en stuurgetallen van jouw organisatie
en afdeling die je kunt bekijken. Je krijgt standaard rapportages met ziekteoverzichten en bezettingsoverzichten. Ook kun je zelf rapportages samenstellen met relevante informatie, daarvan zijn rapportensets te maken die je periodiek ontvangt.
Makkelijker kan niet.

Jouw voordelen

  • Wijzigingen direct doorvoeren
  • Uitgebreide controlemogelijkheden
  • Actuele managementinformatie
  • Payroll is één druk op de knop

HRM- en payroll software, wat levert het je op?

Bekijk de video

 

 

 

Meer weten over de payroll software?

Bel ons voor een afspraak

 


Direct meer weten? Bel ons!

Curacao: +5999 461 0089 | Aruba: +297 583 8919