Werken bij AFAS Software?

 

Wij zijn AFAS Caribbean. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers.

 

 

Liefde voor je medewerkers = blije klanten 

AFAS inspireert beter ondernemen. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. De medewerkers maken het bedrijf en daar zijn we trots op! Hoe leg je uit wat ons succesvol maakt? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. Dat leidt tot vier kernwaarden: Vertrouwen, Gek, Familie en Doen.

 

 

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures:

 

Vacature Customer Support Medewerker 

Willemstad, Curaçao 

Ben jij ook zo gek op automatisering én vind jij het leuk om klantvragen op te lossen? Dan zoeken we jou! Je bent analytisch en ijzersterk in het beantwoorden van vragen. 

 

 

 

Bon Bini bij AFAS Software!  

Ben jij benieuwd wie AFAS is en wat wij doen? Check onze toffe drone rondleiding hieronder!

 


Bedrijven beter maken met software


Wij maken bedrijfssoftware. Sexy hè! Nou ja, misschien ook niet... Maar wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Omdat bedrijven bezig willen zijn met hún product of dienstverlening, en dus met hún medewerkers en klanten. Niet met de administratieve rompslomp die daarbij hoort. Daar helpen wij ze bij.

Onze slimme automatisering maakt bedrijfsprocessen stukken eenvoudiger. Dat gebeurt in één standaard softwarepakket, of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie. Zo houden ondernemers tijd over om te doen wat ze moeten doen: ondernemen. En dát vinden we inspirerend!
 

Wil je graag meer

weten over AFAS?

We staan jou graag te woord! 

 

 

Ontdek alle voordelen van AFAS