Eén softwarepakket 

 voor het hele bedrijf 

Alles in één pakket

Al je administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRM en Projecten.

24/7 online beschikbaar


Je werkt met een volwaardige online versie van onze ERP software in plaats van een uitgeklede webapplicatie. Met AFAS Online doe je geen concessies.

Eén vast bedrag


Je betaalt één vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. Je beschikt  direct over onze ERP software zonder hoge aanschafkosten.  


Meer weten over de ERP software voor jouw organisatie?


Volledig inzicht in de bedrijfsvoering!

Tijd en geld besparen


Met onze ERP software optimaliseer je de informatie- en communicatielijnen van je organisatie waardoor de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid wordt vergroot. Je houdt grip op de processen en hebt altijd inzicht in de bedrijfsvoering.

De visie achter de ERP software van AFAS is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in één database. 


De algemene onderdelen


Signalen

In het ERP pakket zitten standaard meer dan honderd signalen, maar je kunt ook zelf signalen maken en beheren. Deze functionaliteit is niet alleen erg handig, het vergroot ook de onderlinge betrokkenheid van jouw medewerkers.


Social media integratie

Door de integratie met verschillende social media zie je direct welke relaties actief zijn op platformen als LinkedIn, Twitter of YouTube en of ze aanwezig zijn in andere communities.

Alles in één agenda

Je legt afspraken vast en reserveert een locatie. Vervolgens nodig je medewerkers of klanten uit en ziet gelijk de beschikbaarheid. Een complete agenda geïntegreerd met de Outlook agenda. 

Inzicht met het digitale dossier

Doordat alle gegevens worden opgeslagen in het digitale dossier, weet je precies wie op welk moment contact heeft gehad met jouw klanten en relaties.

Bekijk alle onderdelen in de brochure

Profit agenda


Alle afspraken in één agenda

Met de ERP software van AFAS beschik je over een complete agenda die volledig met de Outlook agenda is geïntegreerd.
Om het overzichtelijk te houden is er voor elk afspraaktype een kleurindicatie beschikbaar.
Zo kun je agenda's snel en effectief inzien en gemakkelijk afspraken plannen. 

Integratie dossier-agenda


Alles inzichtelijk in het digitale dossier

Een afspraak met een klant of relatie die je vastlegt met de agendafunctionaliteit, wordt automatisch toegevoegd aan het dossier van deze klant. Zo weet je zeker dat alle contactmomenten altijd goed worden vastgelegd. De afspraken en het digitale dossier kan je eenvoudig raadplegen op je smartphone of tablet.

Vast bedrag per maand


24 uur per dag, 7 dagen in de week voor iedereen 


Geen investeringen, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van de ERP software. Ook investeringen in hardware zijn met AFAS Online niet meer nodig, je gebruikt de ERP software via internet zowel op de zaak als thuis. Omdat alle gegevens vastliggen in één database, maak je eenvoudig analyses en overzichten
waar je vroeger veel tijd aan kwijt was.

Jouw voordelen

  • Eenmalige invoer 
  • Minder fouten en leuker werk
  • Meer kwaliteit en minder kosten
  • Online ERP software 24/7 beschikbaar

Meer weten over onze ERP software?

Bel ons voor een afspraakDirect meer weten? Bel ons!

Curacao: +5999 461 0089 | Aruba: +297 583 8919