Regel simpel je administratie, waar je ook bent 


Het doen van je administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de AFAS Pocket app regelen medewerkers de belangrijkste taken & HR-zaken gewoon via de telefoon of tablet.

 

 

 

JHR-zaken via de app


Medewerkers die razendsnel hun verlof boeken, ziekmeldingen insturen en zelf hun loonstrook raadplegen; dat wil toch iedereen? Als HR-manager leg je de administratieve handeling bij de medewerker, waardoor tijd bespaard wordt. Als medewerker heb je inzicht in je gegevens en ervaar je direct resultaat van het zelf insturen van personeelsmutaties. Je kunt document zelf digitaal ondertekenen.

Lees meer over wat HRM van AFAS voor jou kan betekenen

 

 

Direct je projecten bijwerken

 

Het schrijven van uren is van niemand een hobby. Maar het is wel belangrijk dat het goed en efficiënt gebeurt. De AFAS Pocket app gaat je daarbij helpen. De projecten waar jij toegang toe hebt staan voor je klaar en de meest gebruikte urensoorten worden weergegeven. Heb je nog een declaratie door te belasten? Ook deze boek je met hetzelfde gemak met de app.

Lees meer over wat Projecten van AFAS voor jou kan betekenen 

Je CRM-data altijd bij de hand

 

Met de AFAS Pocket app heb je toegang tot je CRM-database. Dit betekent dat je contacten snel kunt raadplegen, ze vanuit de app direct kunt bellen, maar ook het organisatiedossier kunt inzien. Zo stap je iedere afspraak goed voorbereid naar binnen, omdat je de laatste stand van zaken kent. 

Lees meer over wat CRM voor jou kan betekenen

 


Scan de QR-code met je mobiel en installeer AFAS Pocket
 

 

 

 

Urenregistratie via de
app of het web


Medewerkers houden eenvoudig hun uren bij met de AFAS Pocket app. Zo boeken ze altijd en overal gemaakte uren direct op het juiste project en de relevante werksoort. Thuis, op het werk of onderweg.

De AFAS Pocket app is ideaal als je organisatie op projectbasis werkt. Medewerkers kunnen openstaande taken bekijken, de projectvoortgang volgen of het projectdossier bijwerken. Daarnaast hebben ze met de app inzicht in hun personeelsdossier, verlofuren en verzuim. Als manager heb je met de app altijd belangrijke gegevens bij de hand. Denk hierbij aan dossiers van klanten, prospects of leveranciers. Want AFAS gaat veel verder dan alleen software voor projecten.

 

Jouw organisatie beter laten
ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren
 

 Twee-factorauthenticatie


Werken met AFAS Online betekent verplicht gebruik maken van twee-factor-authenticatie. Dit betekent dat je bij het inloggen, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, een extra stuk informatie moet toevoegen die alleen voor jou als gebruiker beschikbaar is.

Je bevestigt je aanmelding via de AFAS Pocket app. Eventueel misbruik van je gegevens wordt hierdoor vele malen moeilijker gemaakt. Wanneer je gebruik maakt van Single Sign On in je organisatie is twee-factor-authenticatie niet verplicht. We gaan er namelijk vanuit dat jullie zelf twee-factor-authenticatie aan hebben staan.

Klant van AFAS? Lees meer over de inrichting van AFAS Pocket.

 

.

 

 

 

Klant van AFAS en aan de slag met AFAS Pocket?

Je kunt zelf bepalen welke medewerkers toegang krijgen tot de verschillende mogelijkheden die AFAS Pocket biedt. Aan de slag met AFAS Pocket voor jouw organisatie?

Stel AFAS Pocket in 4 stappen beschikbaar voor jouw organisatie

.

 


Meer weten over de AFAS Pocket App?