AFAS bedrijfssoftware: één pakket voor je hele organisatie

Kosten besparen en efficiënter werken? Meer werkplezier?
Dat kan met onze bedrijfssoftware. AFAS Software neemt je veel administratief werk uit handen. Laat al je bedrijfsprocessen naadloos samenwerken.

 

 

 

 
  

Klaar om je bedrijfsprocessen te automatiseren?

We hebben één softwarepakket in twee smaken. Kies waarmee je aan de slag wil.

ERP Software

Automatiseer al je administratieve processen in één en hetzelfde softwarepakket: met Financieel, HRM, Payroll, CRM, Ordermanagement en Projecten.

 

HRM & Payroll Software

Breng de HR- en salarisadministratie samen in één softwarepakket. Zo leg je gegevens maar één keer vast en ontstaat krachtige managementinformatie.

 

 

Bekijk de belangrijkste onderdelen

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Jouw organisatie is uniek,

jouw bedrijfsprocessen niet.


Steeds vaker kiezen organisaties voor een standaardoplossing in plaats van duur maatwerk. Logisch: je profiteert namelijk van de ervaringen van meer dan 12.000 klanten en je hoeft niet ieder bedrijfsproces zelf te bedenken.

Natuurlijk pas je de ERP-software wel aan op jouw organisatie. Dankzij de standaard kan je sneller starten met de software, neem je nieuwe functies sneller in gebruik en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van je processen. Klinkt goed, toch?

 

 

 

Licentie voor een vast maandbedrag

Een vast bedrag per maand, utomatische updates, dus altijd de nieuwste functionaliteiten

 

Wij hebben een vriendelijk licentiemodel waarbij je een vast bedrag per maand betaalt en na één jaar maandelijks kan opzeggen. Als klant van AFAS betaal je geen hoge éénmalige licentiekosten voor het gebruik van onze online software en profiteer je altijd van de nieuwste functionaliteiten en actuele wet- & regelgeving door automatische updates van onze software.

Ontvang een prijsindicatie